Császármorzsa

Frissítve: máj. 26.

Gyümölcsös császármorzsa


Hozzávalók:

  1. 100 gramm búzadara

  2. 7 gramm ( nem elírás:) ) búzaliszt

  3. 3 tojás

  4. 2,5 dl növényi tej- tejhelyettesítő (  Pl: Meggle dekor- barna aljú, mert a piros tilos!)

  5. 2 evőkanál cukor (Meggle dekor használatával erre nincs szükség)

Elkészítés:

A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből habot verünk és félretesszük.

Az hozzávalókat összekeverjük, végül óvatosan a tojásfehérje habot is hozzákeverjük, majd kizsírozott serpenyőben kevergetve barnára, készre sütjük.

Lekvárral, befőttel esetleg porcukorral tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánok!

#desszert #Gyorsnasi #Receptek

2 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése