top of page

Egészségnapok - új helyszínek, vidéken is

Frissítve: 2023. márc. 26.

Régi tapasztalatunk, hogy bár nagyon hasznosak az online elérhető információk - amelyek szerencsére azért most már egyre nagyobb számban elérhetők - és a különféle internetes fórumok, facebook csoportok, ahol gyors és hatékony segítséget kaphatnak az ételallergiával először szembesülők, de a személyes tapasztalatcsere, a szakemberekkel való találkozás még mindig a leghatékonyabb az első és legfontosabb tudnivalók, tennivalók összegzésére. Ezért is indítottuk el lassan egy évtizede az Egészségnapokat, ahol szinte minden információhoz egy helyen hozzá lehet férni, gyakorlati ismereteket lehet elsajátítani, megismerni a legújabb technológiákat - és nem utolsósorban sorstársakkal találozni, tapasztalatokat cserélni.


Idén is útjára indul tehát az Egészségnapok sorozata, nem csupán a fővárosban, hanem a vidéki városokban is, hogy minél többen tudjanak hozzánk csatlakozni. Érdemes figyelni az Események rovatunkat, amely folyamatosan bővül majd az elkövetkező hetekben, ahogy sikerül megszerveznünk az újabb és újabb találkozókat, helyszíneket.



A sor folyamatosan bővül, érdemes feliratkozni hírleveleinkre (a főoldalon megtalálható), amelyekben mindig értesítjük tagjainkat az eseményeinkről.


Mire van lehetőség az Egészségnapokon?
- Szakorvosi ( allergia és gasztoenterológia) és dietetikus tanácsadások - Allergiaszűrés ( IgE alapú) - Egyéb szűrések: vérnyomás, vércukor-, koleszeterin-, húgysav, testúly mérés, EKG, véralvadási faktor vénás vérből, PSA (prosztata vizsgálat vérből) - Elsősegélyoktatások, tanácsadások - Mozgásszervi szűrés gyermekeknek - Kézműves sarok gyermekeknek - "Mocorogjunk az egészségért" -sportsarok ( íjászat-tollas-labdajátékok, egyensúlyozó eszközök) - A Corden laborvizsgálatai kedvezményes áron a helyszínen elvégezhetőek
A részvétel az Egészségnapokon ingyenesek!






439 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page