top of page

Egyesület lettünk!

Frissítve: 2022. máj. 27.

Évek óta segítjük azokat az allergiásokat, akik valamilyen formában felvették velünk a kapcsolatot. Rendeztünk egészségnapot, allergia-napot, és eljutottunk pár közintézménybe is, ahol elmondhattuk az allergiások életét megnehezítő körülményeket és ellátásukat, a segítési lehetőségeket.

Az életmentő injekció beadását is megmutattuk trénereken, és elmondtuk a cselekvési terv fontosságát, és hogy mi is a teendő egy esetleges anafilaxiás sokk esetén.

A 17. kerületi önkormányzattal összedolgozva pedig 21 gyermek kapott speciális étkezési lehetőséget, akiknek eddig ez nem volt megoldott az ételallergiájuk miatt.

Ezek után tavaly összeültünk és megalapítottuk az egyesületünket, ahol kimondtuk, hogy továbbra is szeretnénk az érdekeiket képviselni azoknak az embereknek és családoknak, akik valamilyen ételallergiával küzdenek, illetve sajátos nevelési igényű gyermeket nevelnek, hiszen nagyon gyakori, hogy ez a két “betegség” ok-okozatként összetartozik.

Az alapokiratban megfogalmaztuk, hogy szeretnénk különböző rendezvényeket, tanfolyamokat táborokat szervezni és lebonyolítani úgy, hogy közben segítjük a családokat.

További terveinket és a csatlakozáshoz szükséges információkat hamarosan megosztom az érdeklődőkkel.

Mindezek mellett örömmel vennénk, aki szeretne nekünk segíteni, együtt ötletelni és megvalósítani vagy egyesületünket szponzorálni, felkeresne minket, és a részleteket együtt dolgoznánk ki.

Az ALAPSZABÁLY megtekinthető a dokumentumok között.



6 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page