top of page

Eseménydús időszak volt

Annyi minden történt az elmúlt mintegy 16 hónapban, hogy csak kapkodjuk a fejünket... Ebben a cikkben összefoglaljuk a legfontosabbakat, és elmondjuk a terveinket is az előttünk álló évre.


Elért eredmények

A legfontosabb, hogy tovább tudtuk növelni olvasótáborunkat, támogató tagjainkat. Itt, a honlapon és a közösségi felületeinken is. Több ezer követőnk, tagunk van már a Facebook és Instagram oldalunkon, valamint a Facebook csoportban, ahol számos lelkes támogató válaszolja meg az új és a vissza-visszatérő kérdéseket (hiszen mindig jönnek újabb érintettek, akiknek minden információ új). Elindult a YouTube csatornánk és már a TikTok-on is elérhetők videóink, kisfilmjeink.

Bővült a Tudástár a honlapunkon, amelynek két leghasznosabb eleme az Allergia Kisokos és az Intézményi Protokoll. Előbbi összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat a súlyos allergiával kapcsolatban, utóbbi az oktatási- és nevelési intézményeknek nyújt segítséget, hogy miként illesszék be a közösségbe az allergiás gyerekeket, hogy tudják biztonságosabbá tenni a környezetüket és hogy mi a teendő életveszélyes anafilaxiás sokk esetén.


AllerGéniusz Program

A 2021-ben meghirdetett AllerGéniusz Program újabb fontos pontjai valósultak meg:

  • Bővült segítői-, oktatói- és egészségügyi csapatunk, fantasztikus emberek, óriási lelkesedéssel



  • Sikerült elérni, hogy felkerüljön a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő támogatási listájára az egyik legismertebb adrenalin-autoinjektor, így már támogatottan vásárolhatók meg ezek az életmentő eszközök.

  • A Corden Laboratórium Hálózat jóvoltából kedvezményes vizsgálatot tudunk biztosítani tagjainknak

  • Újabb érzékenyítő kisfilmek, oktatóvideók készülhettek el

  • Több nagy közétkeztetőnél sikerült elérni, hogy száműzzék kínálatukból a legveszélyesebb allergéneket

  • Több nagyvárosban, kisebb településeken és fővárosi kerületben tartottunk Egészségnapot, óriási érdeklődés mellett

Feltett szándékunk, hogy a munkát folytatjuk, és továbbra is fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy az AllerGéniusz Program végül teljes egészében megvalósulhasson, és minden súlyosan allergiás gyermek és felnőtt élhessen minél teljesebb életet a hétköznapokban, minél nagyobb biztonságban. Ezen kívül igyekszünk minél több városban és településen Egészségnapot tartani, illetve minél több oktatási- és nevelési intézménybe eljuttatni tájékoztató kiadványainkat, képzéseinket.



Köszönjük ezúton is támogatóinknak, hogy segítik munkánkat, támogatják céljainkat:




80 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page