top of page

Jótékonysági koncert az ételallergiásokértA Gyermekétkeztetési Alapítvány idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Ez alkalomból szerveznek jótékonysági online koncertet, amelynek bevételét civil szervezeteknek ajánlják fel. A kiválasztott szervezetek között van egyesületünk is!


Az online koncerten az otthon kényelméből élvezhető Mozart, Beethoven és Király művei, szabadon választott időpontban. A jegy megvásárlásával pedig most támogathatod egyesületünket is.


A jegy vásárlásához kattints az alábbi gombra, és válassz a jegytípusok. A jegy megvásárlása után már élvezheted is a műveket, a neked megfelelő, szabadon választott időpontban.


A koncertről

A felvétel a Zeneakadémia Nagytermében készült, Mozart, Beethoven és Király művei hangzottak el. A megvásárolt jegytípustól függően lehet a műveket meghallgatni, a koncertet megnézni. Ezek a felvételek kizárólag itt találod meg, máshol nem jelent meg.

A műveket az Anima Musicae Kamarazenekar előadásában hallhatjuk. Nevük jelentése: a zene lelke. Évente több száz koncerttel örvendeztetik meg a közönséget.


Szólót játszik: Korcsolán Orsolya, korunk egyik legmarkánsabb hegedűművésze, diplomáit a Zeneakadémián és a New York-i Juilliard Akadémián szerezte, jelenleg Bécsben él a művésznő.


Vezényel: Sugár Gergely professzor. A nagyszerű kürtművész több osztrák zenekar tagja és egyben sokat foglalkoztatott karmestere. A Grazi Zene- és Előadóművészi Egyetem professzora.
60 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page