top of page

Receptfeltöltő játék indul!

Frissítve: 2022. máj. 26.

Elinditjuk az eddigi legnagyobb receptversenyünk! Főzz vagy süss valami finomat és ötleteset, fotózd le és küld el nekünk az info@allergeniusz.hu email címre és nyerd meg az értékes fődíjak egyikét!

Adventi/Karácsonyi receptverseny

Keressük a legkapósabb ” mentes “süteményt és legfantáziadúsabb “mentes” főétel receptjét.

Az ünnepek közeledtével sokunk konyhájában előkerülnek a hagyományos adventi, karácsonyi receptek, amelyeket még édesanyáinktól, nagymamáinktól örököltük. Sajnos azonban, ha gyermekünk vagy éppen más szeretett családtagunk valamilyen ételallergiában szenved, akkor nehezített pályán kell mozognunk. Nekik szeretnénk most segíteni a Ti segítségetekkel!

Küldjétek el emailben nekünk 3 kedvenc ünnepi,- de mégis mentes– receptjeiket fényképpel együtt!

Beküldési határidő: 2021.12.06. 20 óra

Három nyertest sorsolunk, a beküldők között, akik az alábbi nyereményeket nyerhetik meg:

  1. Fődíj: Konyhai robotgép, amellyel játszi könnyedséggel dagaszthatsz tésztát, verhetsz habot, ha gyorsan szeretnél finomságot varázsolni az ünnepi asztalra.

2. 1db 10.000 Ft értékben ajándékcsomag “mentes” finomságokkal

3. 1 db “Meglepetés” ajándékcsomag

Sorsolás: 2021. december 11-én 15 órakor.

A képek csak illusztrációk

Játékszabályok:

A játékban csak a 2021. december 6- án 20 óráig beérkezett email-ek vesznek részt.

A nyeremények kézbesítéséhez, igénybe vehetőségéhez, szükséges a pontos név, lakcím, e-mailcím és telefonszám megadása, így kérjük az email-ben ezeket is tüntesd fel.

Játékban csak vehet részt, aki saját maga által készített fényképpel ( süteményről, ételről) küldi el nekünk email-ben egyszerre a 3 receptet.

Minden szabályosan beérkezett- honlapunkon megjelentetett recept beküldője résztvesz a sorsoláson.

Aki többször küld 3 receptet, nagyobb eséllyel vesz részt a játékban, tehát nyugodtan küldj 3-6-9-12 receptet is akár.

A nyerteseket minden esetben e-mailen, és/vagy a Facebook üzenetben értesítjük, ha valaki azonban mégsem kapna levelet, de a weboldalon, illetve a Facebook-on közzétett nyertesek között felismeri magát, kérjük, jelentkezzen az info@allergeniusz.hu e-mail címen. Ezen információk hiányában ugyanis csak hosszas késedelemmel tudjuk elküldeni a nyereményeket.

Sajnos, nem tudjuk vállalni az esetleges nyeremények országhatáron kívülre történő küldését, csak magyarországi címre tudjuk eljuttatni a csomagot.

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és az AllerGéniusz Egyesületet semmilyen felelősség nem terheli.

  1. Adatkezelés

A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy

– megadott adataik (név, e-mailcím, lakcím, telefonszám) az AllerGéniusz Egyesület, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése és a sorsolásig érkező reklamációk kezelése céljából, legfeljebb a sorsolást követő 6 hónapig;

– tárgynyeremény esetén, a nyertesek név, lakcím, telefonszám és email cím adatait a nyeremények kézbesítése / a megnyert szolgáltatás igénybevétele, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében átadjuk a szállító cégnek.

Játékos, külön hozzájárulás nélkül hozzájárult ahhoz, hogy az AllerGéniusz Egyesület szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, anyagokat küldjön részére. Azonban, ha adatai jövőbeli felhasználáshoz mégsem kíván hozzájárulni, nevének és lakcímének megadásával írásban postai úton, vagy elektronikus levélben kérheti adatai törlését egyesületünktől, a nyertesek kötelező adatkezelésén túlmenően. Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Játékost megilleti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény) 11-16/A. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

Az AllerGéniusz a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

  1. Felelősség kizárás

A pályázatok hiányosságáért (névelírás, kevesebb válasz stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért az AllerGéniusz Egyesület nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) az AllerGéniusz Egyesületnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.

Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban, akkor is nyugodtan írj nekünk.

A Játékra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes.

2 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page