top of page

Vizsgálat-kedvezmény tagjainknak!

Frissítve: 2023. febr. 28.

Egy nagyszerű hírrel szolgálhatunk kiemelt partnerünk, a Corden Laboratórium Hálózat által: tagjaink jelentős, 15 százalékos kedvezményt kaphatnak az általuk végzett vizsgálat díjából.


A kedvezményt azok tudják igénybe venni, akik regisztrálnak az oldalunkon (a belépésre kattintva), és ezzel máris jogosulttá válnak arra, hogy lássák a dokumentumtárunkban a tagoknak szánt tartalmat, sőt akár le is tölthetik azokat.

Regisztráció után tehát csupán annyi a teendő, hogy az alábbi gombra kattintanak, letöltik a Corden kedvezménykártyát, és kinyomtatva, vagy a telefonon bemutatva jelennek meg a vizsgálat választott helyszínén.

Vizsgálatra jelentkezni és helyszínt, időpontot választani ide kattintva, vagy a kedvezménykártyán található QR-kód segítségével lehet. Telefonon is lehet foglalni, a +36 30 416 9982-es számon. Semmiképp se felejtse el jelezni a foglalás során, hogy AllerGéniusz kedvezménykártyával rendelkezik!




Corden laboratórium


A Corden a legmodernebb és legújabb módszerekkel vizsgálja a különböző allergiákat és az ételintoleranciát is, akár 2 csepp vérből is. Vizsgálati módszereikről, a vizsgálatra jelentkezés bővebb menetéről a honlapjukon olvashatnak.





453 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page