top of page

Szakembereink

Egyesületünk igyekszik mindenki számára segítséget nyújtani, hogy megtalálja a megfelelő szakembereket, legyen szó diagnózisról, kezelésről, életmód- és táplálkozási tanácsadásról. Az itt látható lista még nem teljes, az oldal folyamatosan bővül majd. Addig is érdemes segítség kérés esetén e-mailben vagy a Facebook csoportunkban felvenni velünk a kapcsolatot.

vizsgálat

Corden laboratóriumi hálózat

Széleskörű vizsgálatok végzése, a ma elérhető, legkorszerűbb és legmegbízhatóbb labordiagnosztikai eszközökkel. A Corden Laboratórium Hálózat több mint 20 éve a hazai labordiagnosztikai piac egyik meghatározó hazai szolgáltatója. Laborhálózatunk magánvérvételi pontjai országszerte megtalálhatóak, ahol nagy szakmai tapasztalattal bíró, felkészült kollégák várják, nyugodt, barátságos környezetben pácienseinket. Pontjainkon a vérvétel beutaló és sorban állás nélkül igénybe vehető, gyors, elektronikus eredményközléssel, a lelet akár már aznap kézhez kapható. Tagjaink 15% kedvezményre jogosultak!

IDŐPONTFOGLALÁS, és kupon-kártya BŐVEBBEN

corden_logo_220125.png

dietetikus

Marci.jpg

Pintér Márton

Nemrégiben tért haza ösztöndíjas tanulmányi útjáról az Egyesült Államokból.

Munkájának és tudományos tevékenységének fókuszában áll a napjainkban egyre többeket érintő ételallergia és ételintolerancia. Hazánkban országos kutatásokat végzett a pedagógusok körében, felmérve, hogy milyen szintű felkészültséggel, ismerettel és segítségnyújtási képességgel rendelkeznek az ételek okozta allergiás reakcióval kapcsolatosan, annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körben tudjon segíteni a helyes információk átadásával a legfrissebb nemzetközi szakmai ajánlások alapján. Másik kutatási területe az élelmiszer-adalékanyag köré épül, amely számos ponton kapcsolódik az ételallergiához, -intoleranciához.

KAPCSOLAT FELVÉTEL

bottom of page