top of page

Utazás autoinjektorral - tanúsítvány

Frissítve: 2023. jún. 23.

Gyakran okoz fejtörést, hogy miként is vihetjük magunkkal külföldre az életmentő autoinjektort. Ez a cikk ebben segít, letölthető és kinyomtatható utazási tanúsítvánnyal.



Először is, a legfontosabb, hogy ne felejtsük otthon az életmentő eszközt, hiszen egy utazás során, ahol új környezetbe kerülünk, sokkal nagyobb eséllyel lehet rá szükség, mint otthon, a már biztonságosan kialakított környezetben!



  • Mindenképpen ellenőrizzük, hogy a készítmény nem járt-e le, nincs-e rajta sérülés, vagyis hogy alkalmas a használatra.

  • Ugyanígy ellenőrizni kell a biztonságos tárolás és hordozás körülményeit. Tartsuk külön, legyen mindig kéznél, hogy szükség esetén gyorsan elérhető legyen. Ellenőrizzük a táskáját, dobozát, amiben tartjuk!

  • Az utazás előtt töltsük le (akár innen, az oldal alján megtalálható linken) a szükséges tanúsítványt, nyomtassuk ki, és töltessük ki az orvossal. A legcélszerűbb, ha a tanúsítványt a szükséges utazási dokumentumaink között (pl. az útlevéllel együtt) tartjuk, hogy kérés esetén azonnal be tudjuk mutatni.


A részletes szabályokról ITT BŐVEBBEN lehet olvasni.


A tanúsítvány letöltése:

EPI_2017_0291_Travel_Document_certification_v3
.pdf
Download PDF • 239KB

113 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page